Kwaliteit en persoonlijke service

Info@ronaldebbinge.nl

06 - 121 140 44

RONALD EBBINGE Hoveniersbedrijf

advies aanleg onderhoud

Ronald Ebbinge Hoveniersbedrijf staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Uw tuin opnieuw late aanleggen, renoveren of onderhoud door mij laten uitvoeren? Neem gerust contact met mij op via onderstaande knop.

Advies

Elke nieuwe tuin begint met een goed advies en/of ontwerp waar uw wensen in zijn vertaald. Zodra u enthousiast bent over het ontwerp gaan we aan de slag.

Aanleg

Bent u toe aan een nieuwe tuin of is het misschien tijd voor een tuinrenovatie? Ik help u daar graag bij. Door mijn ruime ervaring in het aanleggen van tuinen kan ik alles realiseren in eigen beheer. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk.

Onderhoud

Onderhoud is vaak een vergeten onderdeel van de tuin, maar dit is net zo belangrijk als de aanleg! Als de tuin is aangelegd moet deze onderhouden worden. Want wat mooi is, moet mooi blijven! Uw tuin per seizoen laten onderhouden of alleen voor het grasmaaien? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Houtwerk

Op het gebied van houtbouw in uw tuin is van alles mogelijk. O.a. het maken van vlonders, veranda’s, schuttingen, tuinhuisjes en pergola’s.

TuinKeur staat voor uw belangen!

Mijn bedrijf is TuinKeur gecertificeerd en ik werk volgens de vijf zekerheden van TuinKeur: professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze gemaakt hebt.

Tevreden klant

{


 
- Francis W

WE KOMEN GRAAG BIJ UW LANGS VOOR EEN GESPREK EN ADVIES

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Maak dan een gratis afspraak voor een kennismakinggesprek. Maak tijdig een afspraak zodat u dit jaar nog kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Adres

Boslaan 18
9761 AG Eelde